Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Válassz országot Magyarország Magyarország
Ingyen szállítás 18000 Ft rendelés felett
Kézbesítés 2 munkanap alatt
Biztonságos fizetés a 3D Secure segítségével

FOGKRÉM GYEREKEKNEK

VICCES & FRISS

Végre egy fogkrém, ami miatt a gyerekek várják a fogmosást! Az izgalmas eper, dinnye és mentol bulit rendeznek minden fogmosásnál! És abban is biztos lehet, hogy mindent megtett gyermeke szájápolásának érdekében.

Az alacsony RDA érték – kb. 40 – védi az értékes fogzománcot.

Az enzimek támogatják a nyál természetes, antibakteriális hatását.

1450 ppm és 950 ppm fluorid tartalommal, és fluorid mentesen kapható.

Nem tartalmaz nátrium-lauril-szulfátot (SLS) és parabénokat.

SZÓRAKOZTATÓ FOGMOSÁS

Unalmassá válhat, ha minden egyes alkalommal győzködni kell a gyerekeket a fogmosás fontosságáról – ez senkinek sem jó. Intsünk búcsút a végeláthatatlan nyaggatásnak… a Curaprox forradalmasított gyerek fogkrémeivel.

NAGYSZERŰ ÍZ!

A gyerekeket a régi megszokott fogkrém ízek nem igazán érdeklik. Miért is lenne másképp? Ízesítéseink megalkotásához gyerekek segítségét vettük igénybe. És a nyertes ízek: eper, dinnye és menta.

MIÉRT JÓ A FELNŐTTEKNEK?

Egy innovatív, ápoló formula, amely segít gyerekeinek abban, hogy jó fogápolási szokásokat alakítsanak ki. SLS és parabénok nélkül!

Gyengéden - káros anyagok nélkül.

A Curaprox fogkrémek - akár felnőtteknek, akár gyerekeknek készülnek - kizárólag gyengéd, ártalmatlan, de hatékony összetevőket tartalmaznak. Mindegyik mosolyt csalhat arcunkra, hiszen nem tartalmaznak kemény és káros vegyszereket. Nincs SLS, nincs Triklozán, nincs fehérítő, és nincsenek műanyag mikroszemcsék sem.  

ÉS MINDENNE A TETEJÉBEN…

A gyerekek szeretik a Curaprox fogkrémes tubust nyitogatni. Az egyszerűen összenyomható fogkrémes tubust kifejezettem gyerekek kezeihez fejlesztettük ki és egy rizsszemnyi fogkrémet tudnak kinyomni belőle - pont, ahogy a fogorvosok javasolják.

CSAPATMUNKA

A fluorid óvja a fogakat. A nyírfa cukor - másnéven xilit - erősíti őket. És kétféle enzim természetes, antibakteriális hatást fejt ki. Ez a nyerő kombináció. 

ENZIMEK NYÚJTOTTA VÉDELEM

A Curaprox gyerek fogkrémek amiloglükozidás és a glükozidáz enzimjei erősítik a gyerekek nyálát, így az képes legyőzni a káros baktériumokat. Jobb védelem. Természetes módon. Lányoknak és modern fiúknak.

FLUORID – RENDKÍVÜL JÓL VÉGZI A DOLGÁT

A fluorid erősíti a fogzománcot és segít legyőzni a fogszuvasodást. A Curaprox gyerek fogkrémek háromféle változatban léteznek – 950 ppm, 1450 ppm fluorid tartalommal az idősebb gyerekeknek, valamit fluorid mentes változatban.