Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Válassz országot Magyarország Magyarország
Ingyen szállítás 18000 Ft rendelés felett
Kézbesítés 5 munkanap alatt
Biztonságos fizetés a 3D Secure segítségével

BETTER HEALTH FOR YOU

RÓLUNK

Curaprox - a Curaden termékmárkája – prémium minőségű szájápolási termékeket kínál.

Mi, a Curaden-nél már 1972 óta a helyes szájápolás megszállottjai vagyunk. A száj egészségének megőrzése alapvető fontosságú. Ez többet jelent a fehér fogaknál és a friss leheletnél. Szól az egészséges belső szervekről és a szervezet teljes egészségéről.

Ezért fejlesztjük a Curaprox termékeket fogorvos szakértőkkel szoros együttműköésben. Termékeink egytől-egyig vonzók és hatékonyak, minden nap élmény őket használni.

Emellett, a világ minden tájáról érkező fogászati szakemberrel együtt, egyedülálló továbbképzési programokat dolgoztunk ki a szakember  fogászati területen dolgozó kollégák számára.

Évente több ezer szájhigiéniai oktatót képzünk és tanúsítunk világszerte. Oktatóink ezzel a képesítéssel motiválják a pácienseket és fejlesztik azokat a készségeket, melyek a megfelelő szájhigiénia fenntartásához, a fogak, az íny egészségének megőrzéséhez szükségesek…a különbség mindenki számára szemmel látható és érezhető. 

Curaprox fogkefékkel fogat mosni színtiszta öröm. Egy egyszerű rutin, aminek Te is láthatod a pozitív eredményét. Ezek az izgalmas és letisztult termékek folyamatosan alapos és precíz fogmosásra ösztönöznek. Küldetésünk töretlen, továbbra is a világ leghatékonyabb és legvonzóbb szájápolási termékeit akarjuk kínálni. Így lesznek napról napra egyre többen, akik nem akarnak többé lemondani a Curaprox adta szájápolás élményről.