Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Válassz országot Magyarország Magyarország
Ingyen szállítás 18000 Ft rendelés felett
Kézbesítés 2 munkanap alatt
Biztonságos fizetés a 3D Secure segítségével

RÓLUNK

AZ EGÉSZSÉG A SZÁJÁPOLÁSSAL KEZDŐDIK

Az általános egészség az egészséges szájjal kezdődik – ez a svájci Curaden vállalat elsődleges célja. Mindennek középpontjában a Breitschmid családi vállalkozás és a Curaprox márka áll.

A vállalkozó Ueli Breitschmid hisz egy jobb világ megteremtésében: „Képesek vagyunk létrehozni – és képesek vagyunk irányítani is.” Szájhigiéniával foglalkozó cégcsoportja, a Curaden, nem csupán termékeket értékesít. A családi vállalkozás elkötelezetten igyekszik átadni azt a tudást, mellyel egész életre szólóan megőrizhetjük a szájüreg egészségét: mindenkinek saját magának kell gondoskodnia magáról és egészségéről. Az egész folyamat azon a meggyőződésen alapul, miszerint a szájüreg a bejárat testünk felé.

Rendszerszintű gondoskodás

A Curaden vállalat globális vetélytársaihoz képest saját útját járja – nem csupán rugalmasságát és hetven évre visszanyúló hagyományokkal rendelkező történetét tekintve. A Curaden mindenekelőtt elkötelezett a tudás átadása és az emberekkel történő összekapcsolódás mellett. A Curaden megközelítésében az egészségügyben rendkívül fontos szerep jut a megelőzésnek. A fogorvosok, szakemberek, szájhigiéniával foglalkozó munkatársak képzését is ennek megfelelően kell biztosítani. A megelőzés, a prevenció határozza meg a vállalati kultúrát. Ez egy modern megközelítés és a Curaden következetesen alkalmazza is – az elgondolás a vállalat vezetését biztosító Breitschmid család harmadik generációjához tartozó Christine Breitschmid vezetése alatt került fókuszba.

Gyakorlatias és örömteli

Manapság a Curaden több, mint 70 országban, világszerte vezető szerepet tölt be a holisztikus szájhigiénia területén. A vállalat minden lépése, döntése mögött a „Better health for you” filozófia áll. Ez az irányelv kiemeli a szájápolás fontosságát és annak az általános egészégi állapothoz fűződő fontos szerepét. Legyen szó fogköztiszító keféről, egy kivételesen gyengéd és sűrűn elrendezett sörtékkel rendelkező fogkeféről, elektromos szónikus fogkeféről, szájöblítő termékről, babáknak összeállított szettről vagy gyengéden tisztító fogkrémről: a termékek, a rendszerszintű megoldások, a leányvállalatok és a partnerek, valamint az úttörő dizájnnal rendelkező Curaprox márka színes játékosságával örömet és szórakozást visz az egészségmegőrzésbe.

A Curaden a kutatásban, az oktatásban és a gyakorlati megoldásokban jártas szakemberekkel együttműködve a lehető leggyengédebb és leghatékonyabb szájápolási termékeket készíti. A Curaprox a svájci székhelyű Curaden AG vállalat szájápolási termékeket képviselő márkája.

Többet megtudni