Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Válassz országot Magyarország Magyarország
Ingyen szállítás 18000 Ft rendelés felett
Kézbesítés 2 munkanap alatt
Biztonságos fizetés a 3D Secure segítségével

Be you fogkrém - Igazán neked

Hogyan működik a természetes fogfehérítés?

Hatféle izgalmas ízből válogathatsz. Hatféle élénk színben. Hosszantartó friss lehelet. Gyengéd és természetes fogfehérítés.
Itt kezdődik egy új dimenzió a szájhigiéniában.

Frissítsd fel szájápolási rutinodat – használd akár manuális-, vagy szónikus fogkeféhez.

Természetes hozzávalókkal – nem tartalmaz SLS-t, triklozánt, mesterséges fehérítőket és mikroműanyagot.

Friss lehelet, gyengéd tisztítás – a fogmosás új dimenziója.

Vegán – nem állati eredetű termék. 

Egy fogkrém. Hat ellenállhatatlan íz.

A Be you színei feldobják és megszínesítik a hétköznapi rutint.
Ilyen ízkombinációkkal még nem találkoztál fogkrémben. Válassz hangulatod szerint a színek közül. Izgalmas kiegészítője a hétköznapi fogmosásnak, garantáltan nem lesz unalmas.

Órákig tartó friss lehelet

A friss lehelet, ami magabiztonságot nyújt… akár órákkal fogmosás után is. A fogkrémben lévő mentolgyöngyök a szájban érzett frisseséget képesek akár órákig fenntartani.

GYENGÉD ÁPOLÁS GYÓGYNÖVÉNYEKKEL

A Be you természetes összetevőkkel és gyógynövényekkel tesz a szájhigiéniáért többek között echinacea, keserű narancs, ördögcsáklya valamint ázsiai gázló táplálja a szájnyálkahártyát, és gátolja a gyulladás kialakulását. 

Mit jelent a Be you?

Vibráló színeket és izgalmas ízvilágot. Hosszantartó friss leheletet és gyengéd tisztítást. Egy olyan fogkrém formulát, ami igazodik az igényeidhez, jótékony összetevőkkel természetesen fehérít és tisztít. Óvja a fogzománcot és a fogínyt. Egészséges fogak kívül belül.

Fehér mágia

A glükóz-oxidáz kissé ijesztően hangzik, de valójában egy természetes enzimről van szó, ami gyengéden tisztítja és fehéríti a fogakat, mesterséges fehérítés nélkül. Óvja a fogzománc és az íny épségét. Ez önmagában tiszta csoda!

Természetes enzimes fogfehérítés

A gyönyörű fehér és egészséges fogak nem csak boldoggá tesznek, de magabiztosságot is adnak. A fogfehérítés általában nem fájdalmatlan procedúra. De szerintünk létezik ártalmatlan megoldás is. A Be you meghazudtolja a körülményes fogfehérítés tényét. Mert természetes enzimmel gyengéden és fájdalom nélkül fehérít. Próbáltad már?

Egy enzim, egy természetes folyamat és fehérebb fogak

A Be you összetevője, a glükóz-oxidáz egy természetes enzim.
Ez a fehérje felelős az anyagcsere folyamat beindításáért. Emellett a szájban oxigén képződést vált ki…aminek hatására a fogak fehérebbek lesznek.

Két tökéletes mellékhatás

1) A glükóz-oxidáz hidrogén peroxiddá alakul a nyálban, ami közvetlenül képes fel venni a harcot a baktériumok ellen.
2) Emellett a glükóz-oxidáz aktiválja a nyál laktoperoxidáz rendszerét, ami antibakteriális, antivirális és gombaölő hatással is bír.

Fogzománc…”Én vigyázok rád”

A Be you-val nincs káros fogfehérítés. Nincs fogzománc sérülés, vagy kopás. A zománc nem csak ép marad, de láthatóan ragyogóbb és fehérebb lesz. Mindez hála a glükóz-oxidáznak – ez a természetes enzim, amelyet a méhek is használnak, hogy távol tartsák a baktériumokat a méztől.

A természetes mosoly a legszebb

A Be you ártalmas összetevők helyett természetesen fehérít, ez a hatékony és egyben gyengéd fehérítés, az legtermészetesebb fogfehérítési rendszer, hála a glükóz-oxidáznak.

CS 5460

A világ legalaposabb fogkeféje?

Tudj meg többet Vásárlás

Tiszta fogak

Útmutató az egészséges mosolyért

Tudj meg többet Vásárlás

Travel set

Szájhigiénia útközben is

Tudj meg többet Vásárlás