Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Válassz országot Magyarország Magyarország
Ingyen szállítás 18000 Ft rendelés felett
Kézbesítés 2 munkanap alatt
Biztonságos fizetés a 3D Secure segítségével

Enzycal fogkrémek

Gyengéd - és rendkívül hatékony

Felejtsd el káros fogkrém összetevőket! Fogkrémeinkben kizárólag olyan összetevőket használunk, amik természetes módon, jótékonyan hatnak a szervezetünkre. Ilyenek például a nyál védőerejét fokozó enzimek.

Gyengéd fogkrém, egészséges szájhigiénia

Szónikus fogkefe - barát

Nem tartalmaz: SLS-t, triklozánt és mikroműanyagot.

Svájci termék

Fogzománc – mi vigyázunk rád

A Curaprox fogkrémeknél különös figyelmet fordítunk a fogzománc védelmére. Gyengéd enzim hatóanyagokat használva nem károsítjuk a fogzománc épségét ellentétben más fogkrémekkel. Minden fogkrémünk esetén az RDA kopási skálán az abráziós érték alacsony, 30 és 60 közé esik. Nem kell aggódnod a fogzománcodért, az Enzycal fogkrémek teljeskörű védelmet biztosítanak.

Mire jók az enzimek?

A nyálban található enzimek küzdenek a baktériumok ellen.
Az Enzycal enzim hatóanyagai megerősítik a nyál természetes védekezőerejét. Emellett segítenek visszaépíteni a kalciumot és a hiányzó ásványi anyagokat a fogzománcba.
Emellett antivirális és gombaölő hatással bírnak.

Nátrium-fluorid – az erős támogató

A nátrium-fluorid erősíti a fogzománcot, fogmosást követően rövid időn belül képes ellenállóvá tenni a fogat a savas hatások ellen. Remineralizálja a gyengébb területeket, csökkenti a káros baktériumok elszaporodását. Erős támogatóként óvja a fogakat
a fogszuvasodás ellen.

Viszlát SLS!

Sajnos az SLS - nátrium-lauril-szulfát – felületaktív anyag még mindig számtalan fogkrémben megtalálható. Az SLS roncsolja a szájnyálkahártyát, irritációt, szájsebeket, vagy akár fekélyt is okozhat. Sem az Enzycal, sem a Curaprox fogkrémek többi tagja nem tartalmaz SLS-t.

Szeretnél valódi ízeket érezni étkezéskor?

Az átlagos fogkrémek nagy mértékben tartalmaznak mentolt.
A mentol kiszárítja a szájat, csökkenti a nyáltermelődést, így a száj természetes védekezőképességét is. Fogmosás után az ételeknek italoknak rossz íze lehet, eltorzul az ízérzékelés. Az Enzycalt használva ez nem történhet meg, enyhe ízvilággal biztosítja a száj frissességét és a fogak tisztaságát.

Gondosan válassz fogkrémet!

Számtalan fogkrém valójában nem egészséges. Irritálják a szájnyálkahártyáját, abráziós hatással bontják a fogzománc épségét…akár szájfekélyek kialakulááshoz is vezethetnek. Kutatásaink bizonyítják, hogy az Enzycal olyan fogkrém, amely gyengéden és hatékonyan tisztít, megóvva a fogak és a száj egészségét.

CS 5460

A világ legalaposabb fogkeféje?

Tudj meg többet Vásárlás

Fogszuvasodás

Törődj magaddal.
Első az egészség.

Tudj meg többet Vásárlás

Érzékeny fogak

“Ez fáj” Látható foggyökerek. De végre itt a segítség

Tudj meg többet Vásárlás