Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Válassz országot Magyarország Magyarország
Ingyen szállítás 18000 Ft rendelés felett
Kézbesítés 2 munkanap alatt
Biztonságos fizetés a 3D Secure segítségével

GYEREK FOGKEFE CS GYEREKEK

HELLÓ MOSOLY, VISZLÁT FOGSZUVA-
SODÁS!

A fogkefék kids - 4 és 12 éves kor között is gyerekek részére - alapja ikonikus CS 5460 fogkefénk. Tökéletes a gyereke szájszerkezetéhez, könnyen fogják és hihetetlenül gyengéd a fogakhoz és a fogínyhoz.

A fogkefén a 5500 Curen® sörteszál sűrűn helyezkedik a kivételes tisztítás eléréséhez

Kis helyen elfér, az optimális tisztítás érdekében a fogkefe feje enyhén döntött

Curen® sörte szálak: Hihetetlenül gyengéd. Hihetetlenül puha – csak 0,09 mm átmérővel

Nyolcszögletű fogkefe nyél. Majdnem lehetetlen NEM megfelelő szögben fogat mosni

KIFEJEZETTEN KISGYEREKEK KEZÉHEZ KIFEJLESZTVE

A nyolcszögletű fogkefe nyéllel könnyű a fogkefét megfelelően tartani és a fogakat a megfelelő szögben megtisztítani. Az extrán kicsi, enyhén döntött fogkefe fejjel rendkívül könnyű a megfelelő technikával fogat mosni. A fogmosás élménnyé válik.

HIHETETLENÜL GYENGÉD A FOGAKHOZ ÉS A FOGÍNYHEZ

5500 ultrafinom 0,09 mm Curen® sörteszálakkal. Alapos, hihetetlenül gyengéd, fogtisztítást biztosít gyermekének. Ideális, ha gyermeke foga és fogínye érzékeny – még akkor is, ha már kinőttek a maradandó fogak.

Higgyen a csodákban!

A Mikulásban. A Húsvéti Nyusziban. A Fogtündérben. Előbb-utóbb gyermeke kételkedni fog a varázslatba. Viszont egy dolog biztos. Kis tündére tökéletes fogkeféje már létezik. Kezdjék tökéletesen a szájápolást! 

GYAKORLAT TESZI A MESTERT

A felnőttek általában kemény sörtéjű fogkefét használnak. Így megsértik a fogzománcot és a fogínyt, amivel egyéb fogászati problémákat okoznak. Segítsen gyermekének, hogy egy csodás, egész életre szóló, jó szokást alakítson ki a fogmosás terén - gyengéd és alapos fogtisztítás egy ultrafinom sörtékből álló fogkefével. 

VÁLASSZA KI GYERMEKE KEDVENCÉT

SZÍV

FEJEZD KI
MAGAD

Lányoknak és modern fiúknak.

ENERGIA

100% IGEN

Kreatív. Tele életerővel.

Mossunk fogat!

TERMÉSZETES

HARMÓNIÁBAN

A megnyugtató fogmosás.

RAGYOGÓ

KÉK
ÉGBOLT

Nincs határ. Győzz ma is!

LUXUS

A FENSÉGES
SZÍN

Kis hercegnőknek
aés hercegeknek./p>

NARANCSSÁRGA

ÉLESZD FEL
AZ ÖRÖMÖT

Minden a fogmosással
kezdődik!

MINŐSÉGI IDŐ

Legyen a közös fogmosás a nap szórakoztató része. Játékos, élvezetes napi rutinnal egy életre megalapozhatjuk a szájápolási szokásokat.

EGYSZERŰ MATEMATIKA

Íme egy egyszerű feladat, ami meggyőzheti azokat a gyerekeket - és felnőtteket - akik még nem próbálták ki a Curaprox fogkefét. Dobd el a kemény fogkefét. Most vegyél elő egy egyedien puha és hatékony Curaprox fogkefét. Mi az eredmény? Tiszta öröm. 

SZERETET ÉS ÖLELÉS

A fogzománc keményebb az acélnál. Viszont a sav - és a kemény fogkefék - tönkre tehetik. A sörték, amiket mi használunk, úgy távolítják el a lepedéket, hogy a fogzománcot nem károsítják és gyengéden védik a fogínyt.

EXTRA VÉDELEM

A védőkupak biztonságban és tisztán tartja a fogkefét – még akkor is, ha csak úgy beledobjuk a táskába. A védőkupak segít abban, hogy a fogkefe fejet és a puha sörtéket sokáig használható állapotban tartsuk.