Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Válassz országot Magyarország Magyarország
Ingyen szállítás 18000 Ft rendelés felett
Kézbesítés 2 munkanap alatt
Biztonságos fizetés a 3D Secure segítségével

CS 12460 fogkefe

Szeresd az ínyed!

Legyen a fogmosás a kedvenc szertartásod a Curaprox a leggyengédebb fogkeféjével.
Szeresd az ínyed és ő is viszont szeret majd!

12.460 db ultrafinom sörteszál, ami újraértelmezi a gyengédség és a hatékonyság fogalmát.

Minden egyes Curen® szál hajszál vékony, 0,08 mm átmérőjű

A fogmosás örömteli rituálévá válik a fogkefe gyengédségének köszönhetően

Nyolcszögletű nyele segít a megfelelő, 45 fokos szögben tartani a fogkefét

A mestermű

Ez a különleges fogkefe bárosonyosan ápolja a fogaidat…kezdve a gyengéd tisztítással fogmosáskor, egészen a selymesen sima érzetig fogmosás után. Gyönyörűen eltávolítja a lepedéket, az utolsó részeletig.

Tudatos és örömteli fogmosás

A muszájból végzett fogmosási rutinnak ezennel vége! A CS 12460 velvet gyengédségének köszönhetően a fogmosást örömteli rituálévá varázsolja.

Érezd jól magad!

Minden fázis számít! Az izgatott várakozás fogmosás előtt…

a bársonyosan gyengéd tisztítás fogmosás közben…és a friss és magabiztos mosoly fogmosás után – az eredmény professzionális tisztaság.

Egyszerre gyengéd és hatékony

Fogorvosok és dentálhigiénikusok meleg szívvel ajánlják: A sűrűn csomozótt puha sörteszálak sokasága képes hatékonyan eltávolítani a lepedéket, a zománc, vagy az íny megsértése nélkül.

Enyhén hajlított, kompakt kefefej

A hatékony tisztítás titka. A kompakt kefefej a nehezen elérhető helyeket is képes tisztítani, az enyhe dőlési szög segít, hogy a fogak egyetlen felülete se maradjon ki.

Szerető gondoskodás

A CS 12460 megküzd a lepedékkel, anélkül hogy kárt okozna.
A gyengéd szálak sokasága a kemény sörtéknél még alaposabban távolítja el a lepedéket, anélkül, hogy felsértené az ínyt.

Miért olyan nagy szám?

Az első fogmosásnál minden világossá válik! A CS 12460 velvet fogkefét használva - apró körkös mozdulatokkal, rányomás nélkül, elképesztő bársonyossággal  -  fogaid hihetetlenül tisztává válnak. Ez nem egy csoda, ez a valóság. Csatlakozz te is a gyengéd fogmosás forradalmához!

Mi a helyes fogmosási szög?

A fogak hatékony tisztítását 45 fokos szögben ajánlott végezned. Úgy, hogy a kefefej félig az ínyen, félig a fogakon helyezkedjen el. A CS 12460 velvet fogkefe kialakítása segít, hogy 45 fokos szögben tudd mosni fogaidat.

Még több gyengédség. Még nagyobb hatékonyság.

A Curaprox CS 12460 velvet bársonyosan ápolja a fogaidat…kezdve a gyengéd tisztítással fogmosáskor, egészen a selymesen sima érzetig fogmosás után, gyönyörűen eltávolítja a lepedéket. Svájcban fejlesztett és gyártott termék.

Neki és Neked – elegánsan ragyogó fogak

Dobd fel szájápolási rutinodat elegáns és trendi színekkel. Válassz akár 36 különböző színkombinációból! Matt, elegáns, alapos és svájci.

A Curaprox titok

A legtöbben kemény sörtéjű fogkefével és túl nagy rányomással mosnak fogat – ez ínysérüléshez, vagy akár ínyvisszahúzódáshoz is vezethet. A Curaprox fogkefében lévő ultrafinom Curen® szálak azonban megóvják az ínyt a sérülésektől, emellett páratlan hatékonysággal tüntetik el a lepedéket.

Fogmosás mint rituálé

Szánj minőségi időt magadra és a fogaid egészségére. Csendben, naponta kétszer…gyengéden, apró körkös mozdulatokkal, szinte rányomás nélkül mosd a fogaidat. Haladj sorrendben: először az alsó fogak külső felszínét, majd az alsó fogak belső felületét, ezt követően a felső fogak külső és a felső fogak belső felszínét tisztítsd. Gyengéd és alapos tisztítás mindennap. 

Az igazi mosolyod

A legtisztább Curaprox élményt a 12.460 speciális Curen® szál garantálja.
Válaszd a CS 12460 velvet fogkefét, ha erős, szép fogakat, egészséges ínyt szeretnél…zománc sérülés, vagy ínyvisszahúzódás nélkül! Hozd elő a legegészségesebb mosolyodat!

A fogzománc keményebb, mint az acél

De a savak, vagy a kemény fogkefe sörte könnyen megbonthatják a szerkezetét.
A gyengéd sörteszálak eltávolítják a lepedéket, anélkül, hogy károsítanák a fogzománcot, vagy az ínyt.

Az eddigi legtöbb sörte

12.460 sörteszál nagyon sok. Még a mi értékrendünk szerint is.

Minden egyes sörte 0,08 mm átmérőjű, szinte hajszál vékony. Egymás mellett elhelyezkedve egyedülállóan sűrű tisztítófelületet alkotnak, amivel gyengéden körbetisztítják a fogat és az ínyszélt. Moss fogat soha nem látott gyengédséggel és hatékonyssággal!

Hogyan mossak fogat?

Akár csak az ujjlenyomat, minden fogazat különbözik. Már számtalan fogmosási módszerről hallottunk. De van egy olyan fogmosási technika, ami sosem okoz csalódást, mindenki számára kellően hatékony.

Tartsd a fogkefét 45 fokos szögben – helyezd félig a fog és félig az íny felszínére

Kezdj el gyengéden tisztítani… szinte rányomás nélkül

Haladj lassan kis, körkös mozdulatokkal – engedd, hogy a fogkefe vezessen

Láthatóvá vált foggyöker

Mit tehetek értük?

Tudj meg többet Vásárlás