Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Válassz országot Magyarország Magyarország
Ingyen szállítás 18000 Ft rendelés felett
Kézbesítés 2 munkanap alatt
Biztonságos fizetés a 3D Secure segítségével

Rágóka

Tripla öröm

Több, mint egy átlagos rágóka. A csörgő felébreszti az érzékelést...az izgalmas textúrák fejlesztik az érzékszervi és motorikus képességeket… a tüskés rész felkészít a fogkefére.
Háromszoros öröm és szórakozás a babádnak.

Fogzás fájdalom nélkül

Kalandos játék az érzékeknek

Felkészíti a babát a fogmosásra

Elérhető türkiz, kék és rózsaszín színekben

Izgalmas textúrák ... csörgéssel

Ebben a rágókában sok felfedezni való van, különböző textúrák, színes golyók a csörgőrészben. Ez a sokszínűség stimulálja a baba érzékeit és boldogan játszik vele. A fogzási fájdalmat elűzi, így nem csak a baba, de a szülők is nyugodtak lehetnek.

Hogy alig várja a fogmosást!

A babád számára a rágóka egy kedves játék, amivel egyúttal könnyedén felkészülhet az első fogmosás élményre. A rágóka ”tüskés” része masszírozza az ínyt és megismertet a fogkefével.
A rágókával a fogmosás egy ismerős, várva vált élmény lesz.

Az első fogfájás?

Legyen a kezdet egy jó élmény! Hurrá, jön az első fogacska! ...
„Ó, de ez fáj!” Mielőtt fájdalomcsillapító kenőcsökhöz nyúlnál, próbáld ki a Curaprox baba rágókát. A babák rögtön ráéreznek, hogy hogyan használják, a fájdalom pedig folyamatosan enyhülni fog.

A tejfogak a maradó fogak előfutárai

A Curaprox rágókát Dr. Nadja-Marina Kellerhoff fejlesztette, hogy segítsen a babáknak felkészülni az első fogmosásra. Ez a rágóka a legjobb módja az első fogak ápolásának.

Három játékos szín...

...tripla öröm. Világos kék, rózsaszín és türkiz. Válaszd kisbabád kedvenc színét és nézd, ahogy ösztönösen játszik vele. Viszlát fogfájás, jöhet a mosoly és kacagás.

Amikor kibújnak az első fogak

A metszőfogak törnek át először, és a rágófogak az utolsók. A fogak általában 6 hónapos korban kezdenek nőni.
Az azt követő 20 hónapban a tejfogak folyamatosan és egyesével bújnak ki.

Az első tejfog áttörése ... „Ó jaj”!

Az első fog megjelenése mindig nagy öröm a szülőknek, de a babának fájdalommal és kellemetlen érzettel jár. A fogzás akkor ér véget, ha már mind a 20 tejfog a helyén van.

A babámnak szüksége van rágókára?

A babáknak van egyszerű megoldásuk a fogfájás enyhítésére ...mindent harapdálnak, ami a kezük ügyébe kerül. Így az a legjobb, ha egy károsanyag mentes és bababarát, fogorvosok által is ajánlott rágókát választasz neki. Ezzel kellemesebbé teheted a fogzási időszakot neki és magadnak is.

Milyen egy igazán jó rágóka?

Egy jó rágóka elmulasztja a fogfájást.  Különböző izgalmas textúrákkal hozzájárul az érzékszervi és motoros készségek fejlődéséhez. Segít felkészíteni a babát az első fogmosási élményre. Játékos csörgéssel stimulálja és lefoglalja a babát. Válaszd kisbabádnak a Curaprox rágókát és nézd, ahogy boldogan harapdálja és játszik vele..

Babáknak

Cumi, cucli, dudli:
Minden, amit a cumiról tudnod kell.

Tudj meg többet