Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Válassz országot Magyarország Magyarország
Ingyen szállítás 18000 Ft rendelés felett
Kézbesítés 2 munkanap alatt
Biztonságos fizetés a 3D Secure segítségével

Cumi

Megnyugtatja és ellazítja a babákat

És a szülőket is…Ez a cumi elősegíti –
nem pedig akadályozza – a fogak, a
szájpadlás és az állkapocs természetes
fejlődését. Károsanyag mentes és 100 % bababarát.

Megnyugtatja a kisbabád

Segíti a szájüreg természetes és megfelelő fejlődését, nem okoz deformálódást

Támogatja az orron át történő légzést – ami jó koncentrációs képességhez és pihentető alváshoz vezet

Biofunkcionális: tökéletes harmóniában segíti babád szájüregének természetes fejlődését, az állkapocs és fogak formálódásától a légzés fejlődéséig

Nyugodt baba

A cumi puha szilikon membránja a természetes mellhez hasonló érzést kelt. Ez a már ismerős érzés segíti a babát a nyelési folyamatban.

Megakadályozza a fogak rendellenes növekedését

A hagyományos cumiktól eltérően ennek a cuminak lapos hegye van. Ennek köszönhetően a szájpadlás nem vesz fel magasan ívelt formát, ezért babád megfelelően, orron át veszi a levegőt, nem pedig szájon át. A lapos cumivég és az oldalsó szárnyak megelőzik a keresztharapás kialakulását és biztosítják a fogív megfelelő fejlődését.

A szájpadlás és az állkapocs természetes fejlődéséért

A cumi oldalsó szárnyai az orr helyett az állkapocsra irányítják a szívónyomást...így biztosítva, hogy a fogsor szép, íves formáját. A cumit Dr. Herbert Pick fogorvos fejlesztette, akit az inspirál, hogy a fia keresztharapás problémával nőtt fel. Dr Pick szerint „Az állkapocs rendellenességek kialakulásának oka csupán 20%-ban genetikai eredetű”.

Támogatja a helyes légzést

Amikor a szájpadlás növekszik fontos, hogy a cumi miatt ne vegyen fel rendellenes, túlzottan magas ívű formát. A Curaprox cumival a szájpadlás természetes ívben fejlődik, így támogatva az orron át történő légzést, ami hozzájárul az alvási és koncentrációs problémák elkerüléséhez.

A legjobb cumi a babáknak…

... a mami melle. Az anyatermészet jól tudja ezt.
A Curaprox cumi az anya mellhez hasonló kellemes, ismerős érzést kelt, és segíti a természetes nyelési folyamatot.

Szájápolás már az első naptól

A Curaprox Baby termékek harmóniában vannak a baba természetes fejlődésével... ahelyett, hogy akadályoznák azt. Az összes baba termék "biofunkcionális" –támogatja a szájüreg egészséges és megfelelő növekedését.

„ A babám szereti a cumit, túlságosan is.”

A Curaprox cumi a hagyományostól eltérő, lapos kialakításával az állkapocsra írányítja a szívónyomást, a szájpadlás helyett ...így segítve babád egészséges fejlődését. Így, ha kisbabád ezzel szeretne cumizni, akkor nincs miért aggódnod.

Miért baj a keresztharapás és nyitott harapás?

Mindkét probléma szájon át történő légzéshez vezet, ami alvászavart és koncentrációs nehézségeket okozhat. A harapási elváltozás korrekciója idősebb korban problémás lehet neked és gyermekednek is, ezért jobb elkerülni. Ha a fogak megfelelően növekednek, akkor a baba az orrán keresztül veszi a levegőt és egészséges módon fejlődik.

Azonnal segít a Curaprox cumi?

Igen. Használata rögtön segíti az egészséges fejlődést több szempontból is. Dr. Herbert Pick fogorvos – a Curaprox cumi kifejlesztője – arra hívja fel a figyelmet, hogy a hagyományos cumit használó babák felénél kereszt-, vagy nyitott harapás alakul ki. Válassz megfelelő cumit és gondoskodj babád egészségéről, már az első pillanatoktól!

Baba fogkefe

Játékos, gyengéd, hatékony
– már az első fogaktól

Tudj meg többet Vásárlás

Babáknak

Cumi, cucli, dudli: Minden, amit a cumiról tudnod kell.

Tudj meg többet