Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Válassz országot Magyarország Magyarország
Ingyen szállítás 18000 Ft rendelés felett
Kézbesítés 7 munkanap alatt
Biztonságos fizetés a 3D Secure segítségével

BDC - biológiai műfogsor ápolás

Gondoskodás műfogsorról és rögzítőkről

A BDC termékek természetes összetevőkkel - citromsavval, tengeri sóval és eukaliptusz olajjal - tisztítják a műfogsorokat és a rögzítőket, gondoskodnak a szájhigiéniádról.

Citromsavval és tengeri sóval tisztít

Újszerű érzés, évekig

Eukaliptusz olajjal véd

Természetes, hosszantartó ápolás

A citromsav és a tengeri só könnyedén feloldja az ételmaradékokat és a lepedéket. Más erős tisztító anyagoktól eltérően a BDC nem károsítja a műanyagot. Így a műfogsorok és a rögzítők akár évekig is megőrizhetik újszerű állapotukat.

Összehasonlíthatatlan frissesség

Az eukaliptusz olaj friss, citrusos ízt, valamint gyógyító és gyulladáscsökkentő hatást kölcsönöz a BDC-nek. Ha mindez nem lenne elég, egy mikrofilm réteggel vonja be a fogsort, még a szemmel nem látható mikro repedéseket is.

Egyszerűen öröm a tisztítás

A Curaprox fogkefék az őket megillető gyengédséggel tisztítják a műfogsorokat és a rögzítőket. A lepedék és az ételmaradékok eltávolítása örömteli rutinná válik a fogsor koptatása vagy felsértése nélkül. A BDC kefét protézisekhez, a CS 5460 fogkefét rögzítők tisztításához ajánljuk.

Természetesen a legjobb

A Curaprox termékek fejlesztésénél mindig a természetet hívjuk segítségül. A BDC ezért is van jótékony hatással a szájhigiéniára, és ezért képes megőrizni a rendszeresen ápolt műfogsorok és rögzítők újszerű látványát és állapotát. 

Mitől más a BDC?

Természetes összetevőiben különbözik a többi műfogsor ápolótól. A citromsav és a tengeri só tisztító hatását használja és a friss eukalpitusz olajjal nyújt védelmet a fogsornak. Nincsenek többé mikro repedések, karcolásak, vagy megbúvó káros baktériumok.

Citromsav

A citromsav a természet egyik leggyengédebb gyógyítója, így ez a mindennapos használatra alkalmas BDC 100, és a heti rendszerességgel javasol BDC 105 műfogsor ápolók
egyik legfontosabb összetevője. Megkönnyíti a tisztítást az ételmaradékok, baktériumok, elszíneződések gyors eltávolításával – mindemellett a mikro repedések kialakulását is megakadályozza.

Eukaliptusz olaj

Az eukaliptusz olaj frissességet nyújt műfogsor, vagy rögzítők viselésekor. Gyulladáscsökkentő hatással bír, és finom mikrofilm réteget képez a fogsoron, amivel védi az esetleges karcolásoktól, repedésektől.

Tengeri só

Egyetlen kivételes és ínyenc étel sem tökéletes tengeri só nélkül.
Ez hasonlóan igaz a műfogsor és rögzítő ápoló oldatainkra.
A tengeri só stabilizálja és fokozza a citromsav tisztító hatását.

Tényleg tisztítani kell a műfogsoromat vagy a rögzítőmet?

A műfogsorok és a rögzítők viselése már önmagában sem kényelmes. A BDC 100 napi és a BDC 105 heti tisztító használatával gyorsan és egyszerűen eltávolíthatod a lerakódásokat és fertőtlenítheted őket.

GYENGÉDEN TISZTÍT

Az általános műfogsor ápolókban lévő vegyszerek bár megsemmisítik a baktériumokat, de egyben károsítják a műanyagot, apró hajszálsérüléseket okozhatnak a fogsoron. Az átlagos készítményektől eltérően a BDC természetes citromsavat, tengeri sót és eukaliptusz olajat használ az ételmaradékok és baktériumok eltávolítására. Gyengéden tisztít és gondoskodik a műfogsorok és rögzítők épségéről.

CS 5460

Gyengéden tisztítja az ínyt

Tudj meg többet Vásárlás

Implantátumok

Megfelelő szájhigiénia implantátummal vagy műfogsorral

Tudj meg többet Vásárlás

CS 708

Tisztítsd a nehezen elérhető helyeket

Vásárlás